• Tekvicová párty

          • Milí naši!

            Srdečne strašidelne Vás pozývame na "Tekvicovú párty", ktorá sa uskutoční dňa 29.10.2014 o 9,30 hod. v Dedine Mládeže. Vaši strašiaci a strašidielkasurprise.

          • Opäť sme boli tvoriví.

          • Opäť sme boli tvoriví!

            V priebehu posledných dvoch týždňov sa toho u nás opäť udialo mnoho. Ako každý rok, tak aj tento, sme sa zúčastnili jesenného športového dňa, ktoré každoročne organizuje mesto Kolárovo. Naši žiaci znova zo seba vydali maximum a tým našej malej milej školičke urobili veľkú radosť. Za pomoci tvorivých učiteľov vyťažili z krásnej farebnej jesene maximum a vyrobili mnoho krásnych vecičiek z prírodných materiálov. Postarali sa aj o náš školský pozemok a nezabudli vyčistiť ani našu vďačnú bylinkovú a úžitkovú záhradu. Čo ma najviac potešilo bolo, že si spomenuli aj na mňa a nezabudli mi pripomenúť, že som opäť o rok staršia. Obdarili ma vlastnoručne vyrobenými darmi a preto si to vážim ešte viac. Nie menšou odmenou nám bolo pozvanie na krásnu akciu do miestneho domu ľudových tradícií, kde členovia  miestnych organizácií navarili a napiekli staré, tradičné jedlá ako slovenská kapustnica, kattanč, sladké kysnuté koláče, posúchy, zemiakové placky a rôzne iné dobroty. No, môžete nám závidieť, najedli sme sa dopopuku. Mňam! Ak neveríte, pozrite si fotoalbum a nájdete v ňom aj niečo navyše, ale to Vám neprezradímcheeky.

        • Charitatívna odpadová šarkaniáda
          • Charitatívna odpadová šarkaniáda

          • Cez projekt Recyklohry, sme sa zapojili do Charitatívnej odpadovej šarkaniády. Úlohou bolo zostaviť šarkana z odpadových materiálov, jeho fotografiu zaslať na stránku Recyklohry. Za splnenie úlohy škola získa body, ktoré daruje UNICEFU, ktorý o.i. podporuje aj vzdelávanie detí v Afrike. Naše darované body sa prerátajú na peniažky, a tým podporia aj deti, ktoré pomoc potrebujú viac, ako my. Tak už aj my sme charitatívci:) V albume si môžte pozrieť výtvor našich malých umelcov v Dedine Mládeže.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje