• Na vianočnom posedení
          • Na vianočnom posedení

          • Dostali sme pozvanie na vianočné posedenie do Jednoty dôchodcov. Tentokrát ale pracovné! Našich dôchodcov sme potešili krásnym anjelskym a speváckym programom. Potešili sme ich srdcia odovzdaním tých našich. A takisto sme im z lásky darovali aj nami dlho pripravované darčeky, ktoré ste už mohli vo fotoabume vidieť. Sme radi, že náš program sa milým seniorom páčil a že sme im vyčarili na tvárach nielen úsmev, ale aj sem-tam dáku slzičku. S prianím krásnych sviatkov sme opäť odchádzali od ľudí, ktorým sme odovzdali kúsok zo seba.   

        • Najkrajší dar
          • Najkrajší dar

          • Najkrajší dar je ten, ktorý vyrobíš sám a venuješ ho s láskou. O to je ešte väčší, ak ho daruješ niekomu,  o kom vieš, že pre neho bude možno jediný. Naši malí milí žiaci, v našej malej milej škole, majú obrovské srdce a úprimne a s radosťou vyrábali krásne darčeky na Vianoce. Opäť to bolo pre  seniorov z Jednoty dôchodcov a samozrejmä, ako každý rok, aj pre seniorov umiestnených v Penzióne-domove dôchodcov. Vyrobili pre nich až 200 darčekov. Sú naozaj nádherné! Pozrite si ich vo fotoalbume. Dúfam, že budeme našim krásnym činom inšpirovať aj Vás, milí čitatelia a aj Vy si v čase vianočných sviatkov spomeniete na tých, ktorí to najviac potrebujúblush.

        • Úspešne finišujeme!!!
          • Úspešne finišujeme!!!

          • Je to tak! Úspešne finišujeme a onedlho Vám predstavíme náš nový produkt, nový školský časopis. Už ste naň zvedaví, že? Predchádzali tomu rôzne aktivity, medzi inými aj tvorivé dielne. Fotaografie z tvorivých dielní z Kolárova ste už mali možnosť vidieť, dnes prikladáme aj fotky z Dediny Mládeže. Oba dni dopadli na výbornú a vyrobilo sa mnoho krásnych výrobkov z rôznych výtvarných materiálov s jesennou a zimnou tematiku. Ďakujeme učiteľom, že sa zodpovedne a tvorivo spolupodielali na tvorbe nášho "dieťaťa" ELIŤÁČIKA a žiakom za aktivitu a šikovné ruky, tak a teraz šup do fotoalbumu,..... wink

          • V Topoľčanoch

          • Dňa 02.12.2014, sme boli na milej návšteve v Spojenej škole v Topoľčanoch. Chceli sa nám pochváliť, akí sú šikovní a ako krásne sa im pracuje s iPadmi na vyučovaní s nehovoriacimi detičkami. Získali a zakúpili si do školy 20 iPadov. Naozaj im veľmi pri ich ťažkej práci pomáhajú a žiaci sú na vyučovaní poslušní i ich výsledky sú čoraz lepšie a lepšie. Veľmi sa tešíme, že sme na návšteve boli a zažili sme krásny deň. Opäť sa ukázalo, že v špeciálnych školách učia výborní učitelia a učia sa v nich šikovní žiaci. 

          • U zverolekára

          • Našich žiakov učíme aj to, ako sa  starať  o životné prostredie, o zvieratká a aj našich miláčikov.  A tak  sme  spolu  s nimi pripravili na zimu aj našich zvieracích kamarátov- malého Hačika a dvoch nemeckých ovčiakov Šamila a Ramziho. Vybrali sme sa s nimi na vstupnú prehliadku, na riadne očkovanie a na  preventívnu prehliadku do miestnej veterinárnej ambulancie.

                        Pán doktor, MVDr. Stanislav  Kubík, deťom vysvetlil dôležitosť očkovania  zvierat, ukázal im celú veterinárnu ambulanciu, RTG miestnosť a dokonca aj operačnú sálu. Žiaci sa dozvedeli veľa zaujímavých informácii a zistili, že starostlivosť o psíkov je ťažšia, ako sa im na prvý pohľad zdalo.

                        Trojmesačné šteniatko hrdinsky zvládlo prvé očkovanie a dostalo aj očkovací preukaz. Malo predsa podporu všetkých detí v ambulancii! Osemročný Šamil  a trojročný Ramzi už hravo zvládli u zvelolekára preventívnu prehliadku. Späť do školy sa vracalo 14 šťastných detí a traja zdraví psíci :)

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje