• Tajný život mesta 2

          • Už po druhý krát bola naša škola vybraná do pokračovania celosvetového projektu Tajný život mesta 2. O priebehu 1.ročníka sme vás už informovali, vtedy bolo hlavnou úlohou zaplnit aplikáciu Pl@ntNet fotografiami rastlín, čo sa nám spolu s našimi deťmi podarilo úspesne splniť. 

            V tomto ročníku bude hlavnou úlohou vytvoriť ''hladačku" prírodnej zaujimavosti v našom meste a jeho okolí. Bude to náročná úloha ale možno o to zaujímavejšia. Už sa tesíme na nové výzvy. Veríme, že výsledok našej práce oceníte aj VY.

            Pod záštitou - Slovenská agentúra životného prostredia, CEEV Živica, Ekologický inštitút VERONICA. 

          • Roots & Shoots

          • Zapojili sme sa do globálneho programu.

            DR. Jane Goodall s názvom ROOTS & SHOOTS SLOVAKIA, vďaka ktorému majú naši žiaci možnosť nadobudnúť dôležité vedomosti a prax v oblasti enviromentálnej, občianskej či sociálnej problematike. V rámkci programu budú realizovať vlastný komunitný projekt. 

            V októbri zavítali do našej školy ujo Laco s tetou Simonkou a predstavili nám program ROOTS & SHOOTS. Spoločne sme riešili rôzne úlohy, prešli sa po našej obci a  spoločne rozmýšľali ako by sme mohli pomôcť ľuďom, prírode a zvieratám v načej obci.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje