• Konečne teplúčko

          • Konečne teplúčko!

            Hurá!!!! Už nám v škole nie je zima. Cez havarijnú situáciu sme dostali peniažteky a tak vďaka úžasným zamestnancom firmy NOVID spol. s.r.o.,  nášmu ujovi údržbárovi a tete Ivetke, máme krásnu, novučkú kotolňu a radiátory v celej našej milej škole. Veľké vďaka patrí aj pánovi vedúcemu odboru školstva, pánovi  Galabovi, ktorý nám veľmi pomohol čím skôr získať peniažky z ministerstva školstva . Naše deti sa veľmi tešia a pozdravujú Vás. laugh Pozrite si vo fotogalérii, ako to vyzeralo pred, počas a po prerábke.

          • Nové tablety

          • Milí naši čitatelia!

            Včera sme dostali novú interaktívnu tabuľu s príslušenstvom a notebookom a  10 nových tabletov. Veľmi sa tešíme, pretože nám technika veľmi pomáha. Žiaci sa veľmi radi učia, hodiny sú zaujímavé a učitelia vedia žiakom dať omnoho viac ako na klasickej hodine. Aj tieto zázraky techniky sme získali z projektu, cez Digipédiu, Školy na dotyk.

            Do toho času tak už v škole máme 6 interaktívnych tabúľ s príslušenstvom, 17 tabletov, 2 iPady, 16 stolových počítačov, 9 notebookov. V celej škole, aj v každom elokovanom pracovisku máme zabezpečenú wifi sieť. Všetko cez projekty a zadarmo. 

            Tak, málo rečí a hor sa do práce!!!

          • ELITE 2014

          • Milí naši čitatelia!

            Ako sme Vám nedávno spomínali, naši šikovní učitelia vypracovali projekt, ktorý cez Grantový program vyhlásilo Občianske združenie SPECTRA, pri Samsung Galanta. No a na našu obrovskú radosť, náš projket bol schválený v plnej sume 3 000,00 €, za čo môžeme opäť modernizovať a tvoriť. Už prvé lastovičky dnes prileteli. Pozrite si ich vo fotoalbume. Tak, ďakujeme OZ Spectrum a tiež Vám, milí učitelia. Samozrejme, ešte nás čaká nákup ďalších pomôcok, aby sme mohli splniť úlohy zadané v projekte. Na kreatívnu prácu a nakoniec aj výsledky projektu sa veľmi teším. Tak, hor sa do práce laugh.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje