• Deň Zeme
          • Deň Zeme

          • Už je to vonku! Prekvapenie na Deň Zeme. Bolo ním Dropie – stredisko enviromentálnej výchovy   vzdialené cca 12 km od Kolárova.   Pre tých, ktorí tam ešte neboli môžem povedať len tri slová: JE TAM SUPER !!!    Zoznámili sme sa s obyvateľmi bútľavej vŕby,  nakŕmili sme somárikov, kozy, ovce a barany.  Videli sme králiky, husi a kačice  ako si  voľne žijú svoj život.  Vo veľkom areáli  sme sa mohli  vyblázniť, aby nám potom lepšie chutili špekáčiky, ktoré sme si opekali.  Ale aj tak najviac zážitkov mali cyklisti –sem tam nejaký pád (bez vážnejších následkov), pokazený bicykel ( vďaka nemu objavili rybník).  No a ten  skrýval tiež prekvapenia – oboru vysokej zveri (podľa pána učiteľa to boli daniele), voľne žijúce kačky a zajace. Niektoré kačky sa už starali o svoje mladé, iné ešte len sedeli na vajíčkach, niektoré strašili deti:), že Tomi? No a k tomu ešte dobré počasie ako bonus (vietor sme si ani nevšímali). Závidíte? Nemusíte! Stačí  vstať od počítača a ísť sa tam pozrieť. Nebudete ľutovať!

            Ps: Naše Lužné lesy sú krásne!!! A, ujo Laco, ďakujeme za starostlivosť a milý prístup k našim deťom!                                       Napísala pre  Vás Evka Hroncová

          • Už vieme, ako sa recykluje

          • Milí naši čitatelia!

            Máme nesmierne šikovných žiakov! Ale, to ste už asi zistili aj Vy. Včera, dňa 21.04.2015, sa skupina starších žiakov, v rámci predmetu Svet práce, zúčastnila exkurzie v recyklačnej firme General plastik. A teraz už odovzdám slovo nášmu šikovnému žiakovi, ktorý všetko natočil, spracoval video, nahodil na Yutube. Odovzdávam Ti slovo Radko, teda obraz: https://www.youtube.com/watch?v=LAzLRKhzBxQ 

        • Deň Zeme
          • Deň Zeme

          • Jupíí!!! Už sa veľmi tešíme na stredu. Nezabudli ste, že? Dňa 22.04. je Deň Zeme. A my si našu Zemičku uctíme v lone Lužných lesov.  Kto môže, pôjde bicyklami, ostatní sa zvezú:) A kam pôjdeme? To Vám teraz neprezradím, nechajte sa prekvapiťblush.

          • Opäť sme žali:)

          • Milí naši čitatelia!

            Opäť sa Vám musíme pochváliť s úspechom našich žiakov. Včera, dňa 16.04.2015, sme sa so šiestimi žiakmi zúčastnili krajskej súťaže v umeleckom prednese poézie a prózy v OUI v Novej Vsi nad Žitavou. Už každoročne sa zúčastňujeme tejto súťaže, organizátori každý rok odvádzajú úžasnú prácu, tak sa naše deti u nich vždy cítia výborne. Možno aj vďaka tomu vždy podávajú super výkony. Aj tento rok tomu tak bolo. Všetci recitovali krásne a dostalo sa im aj ocenenia. Jurko získal v 1. kategórii 3. miesto a Jojka už po druhý krát postupuje do celoslovenského kola v Spišskej Novej Vsi z krásneho 1. miesta. Všetkým, hlavne pani učiteľkám, gratulujeme a vidíme sa na východe Slovenska. 

            P.s.: Deti poznajú spamäti trasu z Kolárova do Novej Vsi nad Žitavou. Neveríte? Spýtajte sa ichdevil.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje